Ølholm Boldklub

Ølholm Boldklub er en flerstrenget klub der tilbyder flere forskellige idrætsgrene. Desuden afholder klubben hver år et stort indefodbold stævne med deltagelse af over 200 hold.
Derudover holdes der en kæmpe Bierfest med ca 670 deltagere, og der bidrages også ved afholdelse af den årlige Byfest som holdes i Juni måned. For at alle disse aktiviteter kan holdes, ydes der en stor frivillig indsats, fra byens borgere. Uden den hjælp kunne det ikke lade sig gøre, men der er altid plads til flere som gerne vil give en hjælpende hånd.

Byfest 2009 096 edit
Byfest 2009 085 editDSCF0477

Badminton.
Efter Langskov Hallen blev bygget har Ølholm Boldklub haft Badminton som et tilbud til medlemmerne. Der tilbydes Badminton for børn, både begyndere og øvede, og for voksne.
For de voksnes vedkommende er der hold tilmeldt turnering. Desuden er der for motionister
muligt at leje, en bane for en sæson. Og de senere år har der også været mulighed for sommer-
badminton, for dem der har ønsket det.

Tennis.
Som noget af det sidst nye, har Ølholm Boldklub og Langskov Hallen fået anlagt en Tennisbane. Det er muligt at få både et personligt, familie, samt firma medlemskab. Banen bliver kun brugt på motionsplan, og kan desuden lejes for en time, til dem der gerne vil prøve at spille.

Petanque.DSCF0527 edit
Er også et af de nye tilbud Ølholm Boldklub har at byde på. Efter en udvidelse af banen, er der nu 2 baner der kan bruges til kamp og de kan ændres til 3 træningsbaner. Klubben har de sidste 2 år haft et hold tilmeldt DGIs turnering, og der er også deltagelse i en del åbne stævner rundt omkring.
Desuden afholder medlemmerne deres egen klubturnering.

Fodbold – Fælles hold.
Der har de seneste år, været et holdsamarbejde med Tørring IF for Fodbold, der er samarbejde både for ungdom og senior.

Gymnastik.

Er den største afdeling, og byens størrelse taget i betragtning så er der mange hold, og der er fra forældre/barn til modne damer, så der skulle være noget for alle. Holdene deltager i opvisninger under DGI og slutter sæsonen af med en lokal opvisning i hallen, der altid samler mange tilskurer.

Bordtennis.
Der er også mulighed for at spille bordtennis, klubben råder over flere borde, som benyttes af såvel unge som ældre.

Petanque
Petanquespillet er mere end bare at trille med stålkugler for at ramme ”en gris”! Det er et strategisk spil, hvor kreativitet og strategisk tænkning har stor betydning. Et spil som i sin enkelthed går ud på at placere egne stålkugler tættere på ”den lille gris” end modstanderen.

Petanque er blevet spillet i Ølholm siden 2003, da man anlagde en bane.

I dag er der 6 baner, da området blev udvidet fra 3 baner i 2011. Petanque banerne er smuk beliggende med en fantastisk udsigt ud over Gudenå dalen.

Gode spilleoplevelser og hyggen bagefter spillet er væsentlige elementer i petanque.

Hver onsdag fra 19,00 – 21,00 spilles der petanque på banerne ved Langskovhallen. Mød op på ”Ølholm Boulè dromè” og få gode oplevelser.

Alle, unge som lidt ældre, er velkommen.

Se mere på Ølholm Boldklub egen hjemmeside