Langskovhallen

Langskovhallen er hjemstedet for Ølholm Boldklub og danner rammen for de mange aktiviteter som boldklubben er vært for, alt fra fodbold og idræt for de små til bootcamp og idræt for seniorer, se boldklubbens hjemmeside for information om de forskellige aktiviteter.Logo - kun navn

Langskovhallen er dog ikke kun for boldklubben, men alle kan leje hallen til de forskellige aktiviteter som en idrætshal kan anvendes til f.eks. store fester, udstillinger eller andet som kræver lidt plads.

Selvfølgeligt kan man også leje hallen til sportsaktiviteter f.eks. fodbold, håndbold, basket bold, volley bold eller anden aktivitet med eller uden bander omkring banen.

29-05-2005 10-42-52Langskovhallen, som blev opført i 1990, er en selvejende forening – ejet og drevet af beboerne i Ølholm og omegn.

Al drift og vedligehold af hallen er baseret på frivillige og derfor kan vi altid bruge en ekstra hånd i forbindelse med den ½-årlige arbejdslørdag hvor vi alle hjælpes ad med små reparationer og rengøring.

Se evt. i hallens kalender eller kontakt en fra bestyrelsen idet dette er en fantastisk måde at møde nye mennesker på og en genvej til lokalsamfundet i Ølholm.

Se yderligere på: www.langskovhallen.dk