Linddana A/S

TP FlishuggerLinddana A/S har siden 1980 specialiseret sig i udviklingen, produktionen og distributionen af TP Flishuggere.

Virksomheden blev grundlagt af Svend Lind i 1980 og flyttede sin produktion og administration til Ølholm i 1986. Læs mere om Linddanas historie her:TP_historie_dk

Facade nuTP Flishuggere er kendetegnet ved driftssikkerhed, effektivitet og brugervenlighed. Høj kvalitet er ikke noget, vi går på kompromis med.

Produktsortimentet er bredt, så både professionelle og private kunder kan finde egnede modeller til stort set enhver brugssituation. De typiske kunder af TP Flishuggere er anlægsgartnere, kommuner, skoventreprenører, landbrugssektoren og udlejningsvirksomheder. Produktudvalget er opdelt i fire produkttyper:

 • MOBILE Flishuggere
  Trailermonterede flishuggere med egen motor
 • TRACK Flishuggere
  Selvkørende flishuggere på bælte. Larvefødderne gør den perfekt til brug i kuperet terræn.
 • PTO Flishuggere
  Flishuggere til montering på traktorer med 3-punktsophæng og PTO aksel.
 • PTO KRAN
  Flishuggere, der er specielt tilpasset behovene i skoven, hvor råmaterialet er hele træer. I den størrelsesorden er betjening med kran både det mest effektive og sikreste, da alle funktioner betjenes fra traktorens kabine.

Linddana har et stort forhandlernet i Danmark bestående af maskinforretninger og sælger internationalt gennem distributører i mere end 30 lande.

Linddana A/S
Ølholm Bygade 70
DK-7160 Tørring
T +45 75 80 52 00
tp@linddana.com
www.linddana.com